Manatu moli umukuka LED mo Lou Fale

E masani ona fa'aalu le tele o lou taimi i le umukuka: sauniuni, kuka, ma talatalanoa. I totonu o le umukuka, e manaʻomia tulaga moli eseese e faʻatatau i mea e fiafia i ai. O moli umukuka fa'aonaponei fa'aonaponei fa'aonaponei e mafai ai ona e fa'afoliga e pei o oe i totonu o le umukuka, ma e te le toe popole i le susunuina o se mea. E iai le fa'alelei o le fa'amalama o le kapoti LED e taugofie ma sili atu le taugofie.

O a manatu fa'amalama LED:

O lo'o e su'eina se moli umukuka fou. Ua le toe tipiina e le mea tuai. Ae o fea e amata ai? Atonu na e vaʻai i moli taʻutaʻua LED i luga o fata faleoloa, ae faʻafefea filifiliga sili ona lelei? I lenei ta'amilosaga, matou te fa'aali atu ia te oe nisi o manatu fa'amalama umukuka e sili ona matagofie e fa'alelei ai lou fale! O moli LED o se ituaiga o moli e faʻaogaina ai ni meataalo faʻaeletoroni laiti e fai ai le malamalama. E masani ona fa'aoga ile umukuka ma faleta'ele, e sili atu le malosi o le malosi nai lo matauila masani.

O le aoga o le fa'aogaina o moli LED e aofia ai le matagofie ma e mafai ona sefe ai tupe i lau pili eletise. E umi atu fo'i moli LED nai lo matauila masani, o lea e te le toe sui soo ai.

O elemene taua ole moli o le umukuka LED:

  • E taua le lava o moli i totonu o le umukuka i taimi uma. O le fa'amautinoaina o lo'o malamalama lelei le umukuka i taimi uma, o le a fesoasoani ia te oe e fa'amaopoopo vave i se taeao pogisa o le taumalulu, ma o le a mafai ona e faia au feau i aso uma i totonu o le umukuka e aunoa ma le popole i le leai o se malamalama.
  • E taua tele le moli galue lelei a'o e saunia mea'ai i le umukuka. E masani lava o le mea lea e te saunia ai au mea'ai ma le nofoaga e tu ai le galuega.
  • E ese mai i moli lautele i totonu o le umukuka, o loʻo i ai moli faʻatonu i le meaʻai. I totonu o le mea'ai, o lo'o i ai se moli tautau e maua ai moli sili ona lelei mo taumafataga.
  • E masani lava o le elemene teuteu e faʻamaeʻa ai le fuafuaga moli. O LED i luga o plinths poʻo faataamilo i le ogaumu o se auala sili lea e faʻaopoopo ai se paʻi teuteu.

moli mo le potu faigaluega mo le umukuka ma le LED:

E mautinoa lava, e sili ona lelei le iai o moli lelei i lau vaega o galuega, e aofia ai le teuina, ogaumu, ma le pusa. E fa'apea fo'i ma le puipuia o fa'alavelave fa'afuase'i a'o tipi, tipi, pe na'o le sauniaina o mea'ai, e taua fo'i le tausia lelei o ou mata ma aua le fa'avaivai. O le maualalo o le malamalama ua fa'aalia e afaina ai mata. E mafai ona lava le malamalama mo le kuka i luga o se motu umukuka faʻafetai i faʻailoga i le faʻalo. O moli LED o se filifiliga sili lea mo umukuka masani ma kapoti puipui e iai moli puipui. Fa'alagolago i le mamanu fa'apitoa o le kapoti puipui, o le pito i lalo o le a fa'aalia ai pe o ni fasi moli uumi po'o ni fa'ailoga LED ta'itasi e fa'amalamalamaina ai le fata mai luga. O le a le lofituina pe maofa i lenei mea.

E fautuaina le fa'aogaina o se fa'apogai malamalama fa'aopoopo e mafai ona e fa'atulaga ma fetu'una'i pe a e saunia i nisi taimi mea'ai lavelave. O lea ituaiga moli e mafai ona faagaoioia e maa pe afai e leai se socket saoloto lata ane. O le taimi lava e te faʻaaogaina ai le moli, e tatau ona e aveese mai le kapoti, faʻapipiʻi i le tulaga, ma amata galue. O Abright o se tasi o kamupani fa'atuatuaina & tu'uina atu fofo moli LED.

O le tali manino ma manino:

1. E manaʻomia e le moli umukuka LED se numera patino o Kelvins?
Afai e te saunia mea'ai i se siosiomaga pogisa ma le pogisa, ia mautinoa o lau moli e le itiiti ifo i le 3,000 Kelvin (paʻepaʻe masani) ina ia le vaivai ou mata pe a mavae sina taimi. 2,500 i le 2,700 Kelvin (paʻepaʻe mafanafana) LED e talafeagai mo moli o le ea i luga aʻe o se laulau 'ai ma moli i luga o le iunite faavae i totonu o le umukuka LED.

2. O le a le lumen sili ona lelei mo le moli umukuka LED?
E fautuaina le faʻamalamalamaina o le umukuka LED e tatau ona tuʻuina atu le 300 lumens ile sikuea mita ole avanoa o le fola. Afai e te manaʻo e faʻateleina le malamalama mo se vaega tele, e mafai ona e faʻapipiʻi moli taʻitasi ma 300 lumens taʻitasi, pe mafai foʻi ona e faʻaogaina se moli faʻaoga tutotonu e maualuga le lumen.

ABRIGHT Kapoti pito i lalo Malamalama U-Malamalama Siamani Red Dot Award Feso'o maualuga

Fautuaga moli umukuka LED:

E leai se masalosalo o moli teuteu o le umukuka o loʻo faʻatupuina se sao taua i le umukuka i aso nei ona ua avea ma nofoaga e malolo ai ma fiafia i fiafiaga o le fale. O se siosiomaga manaia e faia i totonu o le potu atoa ona o moli le tuusao. Pe o moli i lalo o loʻo fausia i luga o galuega, o moli taʻitasi e tuʻufaʻatasia i totonu o iunite puipui ina ia faʻamalamalamaina le vaega i luga o le taualuga, poʻo moli vaʻaia e tuʻufaʻatasia i totonu o le puipui e faʻamalamalamaina le pito i lalo o le potu.

  • O lau umukuka ma isi mea e fa'aputuina o le a fa'ailoaina e moli ta'itasi o lo'o fa'apipi'iina i totonu o kapoti fa'aaliga.
  • O luga o galuega a le LED e maua ai se susulu malu o le malamalama i luga o lau umukuka, mulimuli i le otootoga o le fata.
  • Afai e te manaʻo e sui le lanu o le moli i totonu o lau umukuka e faʻatatau i le lagona, e mafai ona e faʻaogaina faʻailoga LED e suia lanu, e pei o le mumu, lanumoana, poʻo le lanumeamata. I le fa'aogaina o se talosaga po'o se fa'atonuga mamao, e mafai ona faigofie ona fa'atonutonu fa'amama malamalama mamao e ala i se app.
  • E mafai fo'i ona filifili fa'amatalaga fa'apitoa mo moli, e mafai ona fa'atonutonu, pe fa'atonutonu fo'i i se fa'atonuga leo, e ala i se telefoni feavea'i. E fa'apena fo'i, afai e te mana'o e fa'amumu moli puipui pe a uma ona 'ai, mo se fa'ata'ita'iga, e mafai ona e faia lea.

O le mamanu atoatoa o le moli umukuka e manaʻomia ai le fegalegaleaiga o punaoa malamalama eseese ma lanu. Faailoga. O le mea lea e tatau ai ona faʻapipiʻi le moli LED i lau mamanu umukuka!

Fa'ai'uga:

Faʻamalama umukuka LED o se auala sili lea e fausia ai se umukuka faʻalelei ma le malosi. Filifilia sa'o le matauila moli LED ma sui i nisi taimi e mafai ona fa'afou lau umukuka mo tausaga a sau.

 


Taimi meli: Tes-15-2022